woensdag 18 mei 2016

informatieavond etherische oliën


Informatieavond etherische oliën dinsdag 24 mei 20:00 uur

Wist je dat etherische olie onder andere je immuunsysteem verbeteren, je snaai momenten verminderen, helpen om je schildklier beter te laten werken, je rustiger laten voelen, helpen bij een goede nachtrust en nog veel meer.

Wil je weten waar je etherische oliën allemaal voor kan gebruiken? Kom dan naar onze informatieavond van dõTerra essentiële oliën, op dinsdag 24 mei in Amstelveen.
We laten je dan zien hoe de oliën je gezondheid kunnen bevorderen, hoe je de oliën kan gebruiken, er wordt verteld over de wetenschap achter de oliën en nog veel, meer.

De oliën zijn 100% natuurlijk, onverdund, zonder synthetische bestanddelen en zonder conserveringsmiddelen. Je kan de oliën ruiken proeven en opsmeren.


Locatie: van Spaenstraat 10, Amstelveen
Dinsdag 24 mei 20:00 uur (koffie en thee staan van 19:30 uur klaar)

De presentatie word gegeven door Richard Westveer van pure oliën

Meld je aan via info@sandrahealing.com




Wat is essentiële olie?
Essentiële of etherische oliën zijn vluchtige, aromatische verbindingen die worden gevonden in zaden, schors, bladeren, stengels, wortels, bloemen en andere delen van planten.
Het verschil tussen essentiële en etherische olie
Essentieel zegt iets over de essentie (het wezen) van de plant. Voor de plant is de olie onmisbaar, omdat deze verschillende functies aanstuurt die belangrijk zijn voor het voortbestaan van de plant. Wij gebruiken de term essentiële olie, omdat we de therapeutische (essentiële) eigenschappen gebruiken die de olie bezit.
Etherische olie zegt iets over de eigenschap van de olie. Etherisch (vluchtig) wil zeggen dat na het oogsten van een plant de essentiële olie vrij snel verdwijnt omdat deze etherisch (vluchtig) is.
Aromatisch
Aromatisch wil zeggen dat de olie (sterk) geurend is. Vrijwel alle planten produceren essentiële oliën maar slechts een klein deel produceert ze in een hoeveelheid die winning mogelijk en rendabel maakt. Misschien heb je wel eens van de geur van een roos, lavendel of vers gesneden munt genoten. Of het sap uit de schil van een rijpe sinaasappel of mandarijn geperst. Dan heb je zeker de aromatische kwaliteiten van essentiële oliën ervaren.
Eigenschappen van essentiële olie
Essentiële oliën hebben krachtige, reinigende eigenschappen en zijn van nature antibacterieel. Pure essentiële oliën worden onmiddellijk door de huid opgenomen en zorgen voor reactie in dat gebied van het lichaam. Veel essentiële oliën kunnen ook worden gebruikt als voeding, om vitaliteit en gezondheid te helpen bevorderen. Zuivere, onversneden essentiële oliën zijn doorzichtig en variëren in kleur van kristalhelder, geel, oranje, groen, tot diep blauw.
Eeuwenoud gebruik van essentiële olie
Naast de aromatische kwaliteiten zijn essentiële oliën in de geschiedenis veelvuldig gebruikt in vele culturen voor medicinale en therapeutische voordelen. Ook dieren in het wild kennen instinctief de mogelijkheden die etherische oliën uit planten ze kunnen bieden. Moderne wetenschappelijke onderzoeken en trends richten zich meer en meer op de natuurlijke benaderingen van welzijn en de ontdekking van etherische olie die toegepast kunnen worden in de gezondheidszorg


Essentiële oliën van dōTERRA:
zijn 100% essentiële olie
zijn 100% zuiver
zijn 100% natuurlijk
hebben therapeutische waarde
Dus de essentiële oliën van dōTERRA:
zijn niet verdund!
bevatten geen synthetische bestanddelen!
bevatten geen conserveringsmiddelen!
Essentiële oliën met een CPTG® Certified Pure Therapeutic Grade® vertegenwoordigen de meest veilige en pure en effectieve essentiële oliën die momenteel verkrijgbaar zijn. Deze oliën zijn vakkundig gedestilleerd uit planten uit de gehele wereld, om zo de meeste voordelen te verkrijgen. CPTG® verzekert je ervan dat de oliën alle gezondheids- en welzijnsvoordelen bieden die ook al in verschillende oude beschavingen geboden werden.

Als je ervaring hebt met het toepassen van essentiële oliën, zul je meteen de superieure kwaliteit herkennen van de CPTG®-essentiële oliën.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten