maandag 3 november 2014

Drumcirkel Amstelveen

Lieve allemaal, 
Ik ben weer terug en heb een heerlijke tijd in Amerika gehad. Weer helemaal opgeladen en een hoop geleerd. Ik heb een geweldige soul retrieval workshop gevolgd bij Sandra Ingerman in Joshua Tree Park in Californië
 

Vrijdag 7 november is er weer de drumcirkel
in Amstelveen.
 Je bent van harte welkom.

Laat even weten of je komt.

Via email: info@sandrahealing.com

Of telefonisch: 06 55105608
 
Warme groet,

SandraDe drumcirkel word gehouden in:


YogaAmstelveen
Ouderkerkelaan 15

Amstelveen


Aanvang:
20:00 – 22:00 uur

Entree:
€ 15,00


Yoga Amstelveen is centraal gelegen tussen het Stadshart en het Oude dorp van Amstelveen
Entree is naast de bekende SAKB Ateliers Amstelveen, ingang rechts 1* etage te bereiken via een stalen trap (volg borden ‘Fitpodium’). Er is voor de deur volop grartis parkeergelegenheid.
  Ik hoop jullie daar allemaal te treffen. En neem gerust vrienden of familie mee, hoe meer spirits hoe meer vreugd.(drums zijn aanwezig)


 Voor informatie en aanmelden:


Sandra Koning 


06 55105608


 Elke eerste vrijdag van de maand is er de drumcirkel in AmstelveenWat is een sjamanistische drumcirkel?
Door muziek en klank tijdens deze sessies kun je weer in contact komen met je ware zelf. Je kan je geblokkeerde energie weer in beweging zetten. De drums geven je weer een goede basis; je komt stevig met beide voeten op de grond te staan. Bovendien raak je meer in contact met je persoonlijk ritme. We doen dit al trommelend door een verbinding met elkaar te creëren. Daarnaast is er natuurlijk een hoop plezier door te zingen en/of te dansen met elkaar. We ronden af met een drum-healing klank-bad. Dit is een klank-bad waarbij je heerlijk ontspannen weg kunt dromen.

De drumcirkel is een vrolijke en helende ervaring voor iedereen die verbinding met zichzelf wil ervaren en dat met elkaar op creatieve wijze tot uiting wil brengen. De instrumenten die gebruikt worden zijn voornamelijk sjamanentrommels en ratels.
Ervaring of muzikaliteit is niet nodig

Geen opmerkingen:

Een reactie posten