dinsdag 25 november 2014

Drumcirkel Amstelveen, zaterdag 6 december

Aangezien het vrijdag Sinterklaas is vieren we de drumcirkel in Amstelveen deze maand op Zaterdag 6 december.
Het is dan tevens volle maan. Dit is een mooie gelegenheid om tijdens onze drumcirkel mee te doen met de wereld wijde meditatie: “Creating A Human Web of Light” .  Sandra Ingerman is met deze meditatie voor het eerst begonnen met de winter equinox van 2000.

Je bent van harte welkom om met de drumcirkel mee te doen.
Laat even weten of je komt.
Via email: info@sandrahealing.com
Of telefonisch: 06 55105608
Warme groet,
SandraDe drumcirkel word gehouden in:

YogaAmstelveen
Ouderkerkelaan 15
Amstelveen

Aanvang: 20:00 – 22:00 uur

Entree: € 15,00

Yoga Amstelveen is centraal gelegen tussen het Stadshart en het Oude dorp van Amstelveen
Entree is naast de bekende SAKB Ateliers Amstelveen, ingang rechts 1* etage te bereiken via een stalen trap (volg borden ‘Fitpodium’). Er is voor de deur volop gratis parkeergelegenheid. 

Ik hoop jullie daar allemaal te treffen. En neem gerust vrienden of familie mee, hoe meer spirits hoe meer vreugd. (drums zijn aanwezig)

Elke eerste vrijdag van de maand is er de drumcirkel in Amstelveen


Wat is een sjamanistische drumcirkel?

Door muziek en klank tijdens deze sessies kun je weer in contact komen met je ware zelf. Je kan je geblokkeerde energie in beweging zetten. De drums geven je een goede basis; je komt stevig met beide voeten op de grond te staan. Bovendien kom je meer in contact met je persoonlijk ritme. We doen dit al trommelend door een verbinding met elkaar te creƫren. Daarnaast is er natuurlijk een hoop plezier door te zingen en/of te dansen met elkaar. We ronden af met een drum-healing klank-bad. Dit is een klank-bad waarbij je heerlijk ontspannen weg kunt dromen.

De drumcirkel is een vrolijke en helende ervaring voor iedereen die verbinding met zichzelf wil ervaren en dat met elkaar op creatieve wijze tot uiting wil brengen. De instrumenten die gebruikt worden zijn voornamelijk sjamanentrommels en ratels.
Ervaring of muzikaliteit is niet nodig


Geen opmerkingen:

Een reactie posten