donderdag 26 februari 2015

Soul Retrieval

In oktober heb ik de soul retrieval workshop gevolgd bij Sandra Ingerman in Californië.
Deze vorm van healing is zo krachtig en mooi! Sinds ik terug ben heb ik verschillende soul retrievals gedaan.
Ik zoek mensen die geïnteresseerd zijn om deze healing van mij te krijgen. Ik vraag geen geld voor deze sessie. Het enig wat ik vraag is dat je open staat voor de heling.

Soul retrieval is een sjamanistische manier van helen. De sjamanistisch healer reist naar de niet alledaagse werkelijkheid om een deel, of delen, van de ziel terug te brengen naar de persoon die ze verloren heeft. Als we met trauma's te maken krijgen kan een deel van de ziel weggaan om zichzelf te beschermen, zodat we niet het volledige impact van het trauma of shock op dat moment meekrijgen. Het is een overlevingsmechanisme. In de psychologie noemen ze het dissociatie (scheiding/isolering).
Het verliezen van je ziel kan tot ziektes, depressie en andere aandoeningen lijden, zowel op emotioneel als lichamelijk gebied. Het kan voelen alsof je niet helemaal heel bent, gefragmenteerd, alsof je iets mist, iets voelt niet goed. Door het terugbrengen van het ziel deel, wat de levenskracht, de essentie is, breng je aan de persoon een integraal, essentieel onderdeel van zichzelf terug.
Het is prachtig werk wat mooie en intense resultaten geeft.

Als je geïnteresseerd bent of meer informatie wilt neem dan contact met me op:  info@sandrahealing.com of 06 55105608


Geen opmerkingen:

Een reactie posten